اولین بار سازمان ملل در سال 1945 پیشنهاد کرد 16 اکتبر هر سال مطابق با 24 مهر ماه
بعنوان روز جهانی غذا بمنظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا انتخاب
شود. ولی تصویب این روز بعنوان روز جهانی غذا در نوامبر 1972 در بیستمین
کنفرانس کشور ها که با شرکت اعضای سازمان خوارو بار و کشاورزی FAO
تشکیل شده بود توسط دکتر پال رومانی وزیر بهداشت مجارستان که ریاست این
کنفرانس را بعهده داشت اعلام شد . از آن به بعد هر سال 150 کشور جهان این
روزرا برای توجه دادن جهانیان به سایه سیاه فقر و گرسنگی که عده ای را از
داشتن حد اقلی از غذا که بتواند سلامت آنها را تضمین کند محروم میکند
معطوف داشتند .
روز جهانی غذا اهداف زیر را دنبال میکند
·
تشویق و تحریک ملتها ، سران دولت ها، مراکز بین المللی و نهاد های غیر
دولتی به افزایش تولید محصولات کشاوورزی برای پایان دادن به گرسنگی
· تشویق به برقراری ارتباط کشورهای در حال توسعه برای همکاریهای اقتصادی و کشاورزی و حمایت های متقابل فنی برای افزایش محصول
· تشویق روستائیان و خصوصا زنان به مشارکت در تصمیم گیریهایی که شرایط زندگیشان را بهبود میبخشد
· افزایش اگاهی عمومی ملل و توجه دادن انها به مسئله گرسنگی در جهان
· تشویق انتقال تکنولوژی به جهان در حال توسعه
· بجوش اوردن همت و مسولیت بین المللی و ملی برای جنگ علیه گرسنگی ،سوتغذیه وفقر و جلب توجه به تولید و توسعه کشاورزی پایدار